vineri, 27 noiembrie 2009

Tu cum il vezi? etapa preliminara


Salutare tuturor,
In urma intalnirii de astazi, 27 noiembrie cu arhitectul sef al orasului Timisoara, arh. Sorin Emilian Ciurariu, alaturi de care au luat parte domnul Mosiu Simion (Consiliul Local PMT), ing. Andrei Condoros (Asop Romania), arh. Diana Avramica, si care a avut ca scop analizarea propunerilor inregistrate pana in acest moment s-a hotarat prelungirea perioadei de inscriere a solutiilor cu inca 5 zile pana in data de 2 decembrie 2009. De asemenea s-au formulat trei directii pe care solutiile ar trebui canalizate:
1. Fatada sudica intra intr-un dialog armonios cu natura baroca a Pietei Unirii (ex. Colaj de elemente  baroce,  ancadramente,  elemente grafice etc)
2. Fatada sudica constituita ca fundal pentru frontul baroc , un fundal care poate fi neutru.
3. Fatadele ca lucrare de arta modernista.
Mijloacele care pot fi folosite in aceasta etapa sunt culoarea si profilaturile de polistiren (max 10 cm peste termosistemul de 10 cm). De asemenea trebuie avuta in vedere posibilitatea implementarii acestor lucrari, ca tehnica si timp de executie.     
Propunerile inscrise vor trebui sa tina cont de obiectivele urmarite prin prezentul proiect, denumit in continuare ‘Sus verdele !’, aceea de a amenaja peisagistic acoperisul imobilului in discutie. Se doreste de asemenea interventii punctuale cu material vegetal pe fatada sudica, aspect de care trebuie sa se tina cont in formularea propunerilor viitoare.
Toate  solutiile existente (si noi) necesita detalierea precum si studierea compozitionala. Termenul limita de inscriere a propunerilor este fixat pentru ziua de miercuri, 02 decembrie (inclusiv).
Propunerile vor fi trimise pe adresa de e-mail : condorosandrei@yahoo.com
Joi  03.12.2009, o comisie de jurizare va alege varianta preliminara, ca in cursul saptamanii viitoare sa fie aleasa solutia finala.
Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa luati legatura cu noi.
Spor la lucru !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu