joi, 5 noiembrie 2009

Tara lui Andrei, o initiativa PETROM

e simplu, e util si fun!




Am creat Tara lui Andrei pentru cei care vor sa aduca o schimbare reala. Alaturi de tine vrem sa construim comunitatea celor care stiu ca viitorul depinde de fiecare dintre noi.
Rezolva o problema din comunitatea ta

Daca iti pasa de ce se intampla in comunitatea in care traiesti si cauti sprijin pentru ideile tale, propune o actiune. Cetatenii Tarii lui Andrei te vor ajuta sa o transformi in realitate.

In fiecare luna, sustinem o idee care rezolva o problema din comunitatea ta! Propune un proiect si convinge-i pe ceilalti cetateni sa-l voteze. Noi te finantam cu 5000 de euro.

Pentru ca initiativa ta sa fie validata trebuie sa inchei un parteneriat cu o organizatie non guvernamentala sau cu o institutie de interes public (scoala, universitate, primarie, etc) care sa implementeze proiectul.

Vezi ce criterii trebuie sa respecte proiectul in pagina “Propune proiect”.
Calendar

Votarea proiectelor va incepe in luna decembrie. Concursul se desfasoara lunar. Data limita de inscriere a proiectelor care vor intra in competitie este luni, 30 noiembrie 2009 – ora 14:00. Proiectele primite dupa acest deadline vor participa la concursul din luna urmatoare – ianuarie 2010.

Vezi ce trebuie sa faci pentru a inscrie proiectul tau in pagina “Propune proiect”.
Desemnarea castigatorilor

Proiectele propuse vor fi votate de cetatenii Tarii lui Andrei.
Proiectul care a insumat cele mai multe voturi pana in ultima zi a lunii este desemnat castigator, dar nu inainte de a fi verificat de echipa organizatorilor. Astfel, cele mai bune initiative vor deveni actiuni concrete in beneficiul celor din jurul nostru.

Votul cetatenilor din Tara lui Andrei poate transforma ideea ta in realitate! 

  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu