vineri, 13 noiembrie 2009

NOUTATI de ultima ora !!

Salutare tuturor,
va comunicam ca termenul de predare a propunerilor pentru fatadele blocului Marasti, nr.1 si 2 se prelungeste, din nou, pana in data de 20 noiembrie 2009.
Decizia vine ca o masura de ultima ora in dorinta noastra de a sincroniza initiativa de fata "Tu cum il vezi? Marasti nr.1 si 2"  cu aceea aparuta ulterior, lansata din initiativa domnului Mosiu Simion, consilier local si fara stiinta celei demarate de Asociatia Peisagistilor din Romania.
Lucrarile voastre vor fi trimise ca si pana acum pe adresa de e-mail: condorosandrei@yahoo.com

Tin sa subliniez faptul ca propunerile vor trebui sa se inscrie intr-un dialog armonios cu ansamblul arhitectural al Pietei Unirii.
De asemenea, propunerile vor trebui sa tina cont si de posibilitatile reale de realizare. Orice 'artificiu' va trebui gandit si implementat prin forte proprii, bineinteles cu sprijinul nostru neconditionat. Posibilitatea ca o propunere extravaganta sa fie pusa in opera la scara mare de catre constructor este de la bun inceput exclusa.

Mentionam si ca propunerea castigatoare va fi premiata ! ca element de nouate.

Suportul de lucru pus la dispozitie: fisier archicad (3d, planuri, fatade sectiuni), pdf fatade, foto. Pentru a descarca materialele necesare intocmirii schitelor, accesati link-ul   (link valabil 10 zile incepand cu data de 13 noiembrie 2009) 


Mult succes si spor la lucru !!

Un comentariu: